Kouzlo reklamních kartiček

Asi už jste také nějakou dostali, možná jich máte podobně jako spousta dalších, méně pořádných jedinců po celém světě, plnou tašku či peněženku. Ano, mluví se zde o reklamních plastových kartičkách. Ty bývají nejčastěji vyrobené z papíru, ty dražší a pochopitelně také většinou významnější, jsou z plastu. Reklamní plastové kartičky umožní mnohem delší trvanlivost a také jsou odolné proti ohýbání a trhání. Této pevnější karty si budete přece jen více vážit a rádi si ji ve své peněžence ponecháte, zvláště pokud bude ještě pěkně designována.

zvěrokruh

Proč právě reklama na plastové kartě?

Plastové karty s potiskem si tedy můžete nechat vyrobit naší společností na zakázku a po té je efektivně nabídnout svým zákazníkům, pokud možno při splnění určitých nákupních podmínek. Sice je to přece jen reklamní předmět, avšak v obchodě platí možná více než kde jinde – o co je potřeba se nějak zasloužit, toho si potom máme tendenci více cenit. Takže na jednu stranu dáte svému zákazníkovi hmotnou třeba i designově pohlednou věc (i když propagační), která vesměs neobtěžuje svou velikostí a k ničemu ho nenutí a na stranu druhou to není úplně zadarmo.

Nejen design, ale i funkce

Plastové kartičky nemusí sloužit primárně jen pro účel reklamy. Slouží lidem také při vstupu do obchodu či firmy, nabízí různé slevy nebo dokonce členství v klubu a dlouhodobější zvýhodnění. Takové karty na slevy se již vyplatí uschovat, pokud tedy nejsou jednorázové.

Ačkoliv hlavním tahákem je většinou design, který můžete mít přesně podle své představy, také se najde další užitek reklamních plastových kartiček.

  • Volný vstup do klubu
  • Výhody v restauraci hotelu
  • Důležité adresy, odkazy a informace

Metalický povrch

U reklamních plastových kartiček si můžete nechat pomocí ofsetového tisku vytvořit nejrůznější motivy, loga, obrázky a texty, ale je možné také upravit povrch, tak aby se krásně lesknul. Jednou z možností je například moderní sítotisková úprava k nanášení metalické barvy.