OBI dárková karta – jak funguje, jak ji získat?

Mnohdy si lámeme hlavu nad tím, jaký dárek k příležitosti narozenin, Vánoc, kolaudace či svatební dar koupit. Společnost OBI zavedla již před několika lety ve svých prodejnách možnost zakoupit si dárkovou kartu OBI. Můžete tak své blízké potěšit tím, že si sami vyberou, co se jim hodí.

Dárková karta OBI je k dispozici v různých variantách designových, ale také hodnotových. Požadovanou hodnotu si můžete zvolit již od 100 Kč do 10 000 Kč a platnost vyčerpání kreditu je 1 rok.

JAK KARTA FUNGUJE?

  • Na stránkách https://www.obi.cz/prodejny/services/market-services/gift-card/ je možné zjistit stav kreditů na kartě tím, že zadáte 18-místný číselný kód a PIN, který najdete na dárkové kartě pod stíracím polem.
  • Kartu můžete použít v kterékoliv prodejně v České republice, kterých je již více než 30.

JAK DÁRKOVOU OBI KARTU ZÍSKAT?

Dárkovou kartu OBI si můžete zakoupit přímo u pokladny, kde ji pro vás zaměstnanec OBI nabije příslušnou hodnotou.

OBI karta – pěkný dárek

Jste-li majitelem soukromé firmy, anebo ve vedoucí pozici státního sektoru, mohla by být dárková karta OBI také velmi vhodným dárkem pro vaše zaměstnance.

Jak říká samotná OBI „nejlepší dárek je ten, který si vyberete sami“ a peníze v obálce nepotěší tolik, jako představa, že mohu jít do obchodu a opravdu si vybrat, co budu chtít.

Tento způsob podpory prodeje byl určitě krok správným směrem a společnost OBI tímto poskytuje mnohým lidem řešení jejich starostí s výběrem dárků a zároveň dopřává radost obdarovaným.

Plastové karty mají opravdu mnoho využití a tady jak vidíme, mohou být nejen marketingovým nástrojem, ale i dárkem samotným. Kreativita nezná meze a třeba vás napadne další způsob, jak je ve vašem případě využít. S každým vašim nápadem vám velmi rádi pomůžeme a v kombinaci našimi dlouholetými zkušenostmi s výrobou plastových karet, můžete vaše podnikání posunout velmi rychle správným směrem.

Obraťte se proto na nás, když budete potřebovat.