Terno karta – body, registrace, kde ji využijete

Ani JEDNOTA, spotřební družstvo České Budějovice, která provozuje supermarkety Terno, již není v odměňování svých zákazníků pozadu. Má pro vás připravenou zákaznickou kartu Terno v klasickém provedení plastové karty. Umožní vám vstup do zákaznického klubu TERNO, jehož výhody využijete při vašich nákupech v supermarketech Terno a Trefa.

terno plastova zakaznicka karta perfect cards opava
zákaznická TERNO karta

Terno karta registrace

  • Prodejna – Terno kartu získáte v jakémkoliv supermarketu TERNO na informacích, kde stačí vyplnit registrační formulář.
  • Internetové stránky – registrační formulář je dostupný také na stránkách https://www.terno.cz/zakaznicky-klub/.
  • Za vyplněný formulář vám bude vydána zákaznická karta TERNO.

Terno body

  • U pokladny před placením každého nákupu předložíte zákaznickou kartu TERNO a na vaše bodové konto se přičtou body za váš nákup.
  • Za nasbírané body si můžete vybrat aktuálně nabízený dárek v infocentru jakéhokoliv supermarketu TERNO.
  • Přehled dárků a počet bodů, se rovněž nachází na stránkách zákaznického klubu.
  • Přehled o svém bodovém kontě získáte ihned po přihlášení na výše uvedených stránkách, kde stačí zadat číslo své zákaznické karty TERNO.

Terno karta kde platí?

Terno kartu lze využít v supermarketech Terno České Budějovice, Terno Týn nad Vltavou, Terno Třeboň, Terno Bechyně, Terno Trhové Sviny, Terno Hradec Králové, Olomouc a ve všech prodejnách Trefa.

Supermarkety Terno – Zlín, Prachatice, Český Krumlov, Jihlava, Strakonice a Tábor jsou franšízové (obchodní značka řetězce je stejná, ale majitel je jiný) a zde je možné využívat pouze místní zákaznickou kartu Terno vydanou a platnou k příslušnému supermarketu. Dárky a způsob odměňování za nasbírané body mají však tyto prodejny totožné.

terno prodejna perfect cards opava cr
TERNO prodejna

Trefa karta

Taktéž zákaznická karta Trefa je sběratelem bodů a můžete ji využít v supermarketech Terno, stejně tak i naopak je možné využít zákaznickou kartu Terno v supermarketech Trefa.

Existuje také varianta sloučení těchto dvou účtů a sběr bodů na jeden. Pro bližší informace je potřeba navštívit některé z infocenter supermarketů Terno České Budějovice, Terno Týn nad Vltavou, Terno Třeboň, Terno Bechyně, Terno Hradec Králové, Olomouc.

TERNO

terno cesky supermarket perfect cards opava
terno kvalitni regionalni potraviny perfect cards opava

Prodejny TERNO kromě toho, že nabízí svým zákazníkům vlastní výrobky, tak jim zde také dává možnost vybrat si z více než 2 000 produktů od místních výrobců. Tedy v tomto obchodním řetězci naleznete zboží, které jiné řetězce většinou nenabízí. Společnost JEDNOTA, si za podporu českých výrobců rozhodně zasluhuje pochvalu a třeba toto může být dalším důvodem pro návštěvu některé z jejich prodejen.

Zákaznické karty jako je TERNO karta také tiskneme a dodáváme.

TERNO LETÁK

Aktuální akční leták Terno najdete zde.

terno letak perfect cards opava
Terno leták – ukázka

TERNO OTEVÍRACÍ DOBA

Seznam Terno prodejen a jejich otevírací doby naleznete zde.

COOP karta – body, benefity, registrace, aktivace, ztráta

Zákaznická COOP Dobrá karta je součástí COOP věrnostního programu, který je dostupný v některých družstvech a jednotách COOP v celé České republice. Základní princip programu Dobrá karta se v zásadě neliší od konkurence a spočívá v tom, že jako zákazníci jste odměňováni body za vaše nákupy.

Čtěte více »