Kaufland Online Marketplace – nákupní revoluce v ČR?

Příchod nového Kaufland Online Marketplace může skutečně změnit nakupování v Česku, a to z několika důvodů:

  • Nabídne svým zákazníkům širokou škálu produktů v různých kategoriích, včetně těch od zahraničních prodejců. To znamená, že zákazníci budou mít přístup k mnohem většímu množství produktů, než je tomu u českých online tržišť, jako jsou Alza.cz nebo Mall.cz.
  • Online Marketplace může být pro malé podnikatele a podniky velkou obchodní příležitostí. Mnohdy totiž nedisponují dostatkem finančních prostředků na vlastní reklamu nebo marketingovou kampaň, ale ke Kauflandu se mohou snadno připojit a využít tak jeho velkého množství zákazníků.
  • Konkurence mezi prodejci na novém Online Marketplace zřejmě bude tlačit na ceny a zákazníci by tak mohli najít levnější produkty než na jiných online tržištích.
kaufland prodejna perfect cards opava

Kaufland oslaví 25. výročí vstupu na český trh průběžně po celý rok. Řetězec chce zákazníkům připomínat, že se na něj mohou spolehnout už 25 let díky cenám, čerstvosti a vysoké kvalitě. Tento obchodní řetězec neustále hledá nová partnerství a spolupráce, aby si vzájemně doplňovali nabídku a bylo to přínosné pro obě strany. Partnerství jsou s KFC, EuroOil, Marionnaud, Vodafonem, Fokus Optik a prodejci knih. Nově je propojení s Pilulkou.

Nicméně, je třeba si uvědomit, že příchod nového hráče na trh nemusí nutně znamenat okamžitou revoluci. Český trh je již nyní velmi konkurenční a zákazníci mají na výběr mezi mnoha různými online obchody a tržišti. Je tedy otázkou, jak si nové tržiště Kauflandu najde své místo na trhu a jaké bude mít přínosy pro zákazníky a prodejce.

Celkově lze říci, že příchod nového Kaufland Online Marketplace určitě přinese do českého online nakupování nové možnosti a způsoby nakupování, a může tak být pro mnoho zákazníků velmi atraktivním řešením.

KAUFLAND CARD

kaufland aplikace

Platforma Kaufland Online Marketplace bude navíc propojena s aplikací Kaufland Card, kde nedílnou součást tvoří zákaznické karty Kaufland v podobě plastových karet. Kaufland Card oslavuje tři úspěšné roky od svého spuštění.

Kaufland Card má tyto základní výhody

  • zvýhodněné ceny pro majitele karty
  • nabídce kupónů na vybrané kategorie zboží v aplikaci
  • spolupráce s partnery a pořádání soutěží

Kaufland Card tři úrovně zákazníků

  • zákazník, který nemá Kaufland Card
  • majitel zákaznické karty Kaufland Card
  • zákazník, který využívá aplikaci, kupóny a účastní se soutěží

Zákazníci v poslední kategorii jsou ti nejvěrnější, navštěvují Kaufland vícekrát do týdne a jejich průměrná útrata je o sto procent vyšší než u běžných zákazníků.

COOP karta – body, benefity, registrace, aktivace, ztráta

Zákaznická COOP Dobrá karta je součástí COOP věrnostního programu, který je dostupný v některých družstvech a jednotách COOP v celé České republice. Základní princip programu Dobrá karta se v zásadě neliší od konkurence a spočívá v tom, že jako zákazníci jste odměňováni body za vaše nákupy.

Čtěte více »