Dr. Max aplikace | Karta výhod – výhody, registrace, přihlášení

Jedna z nejrozšířenějších lékárenských sítí v České republice Dr. Max poskytuje svým věrným zákazníkům věrnostní program v podobě vlastní aplikace Dr. Max a věrnostní Karty výhod, díky čemuž můžete ušetřit ještě více peněz za vaše nákupy.

dr max karta vyhod perfect cards opava

Dr. Max aplikace a Karta výhod – Jaké jsou výhody?

S aplikací a Kartou výhod Dr. Max získáte spoustu bonusů a slev, které vycházejí přímo z vašich nákupních zvyklostí. Mezi další slevy patří např. Inzuliny a antikoncepce za zvýhodněné ceny, 3 produkty za cenu 2.

dr max karta vyhod prehled perfect cards opava

Dr. Max Karta výhod | Sleva z doplatku na recept

Svůj nárok na slevu můžete jako držitel Dr. Max aplikace nebo Karty výhod uplatnit při výdeji léků dostupných na recept ve všech lékárnách Dr. Max v ČR.

Poskytnutí slevy si můžete ověřit na účtence, případně na webových stránkách Ministerstva zdravotnictví ČR. V sekci léky naleznete informace o regulovaném doplatku vámi zvolených léčiv.

dr max karta vyhod recept perfect cards opava

Dr. Max Karta výhod | Léky bez doplatku

S Dr. Max aplikací a Kartou výhod dostanete bez doplatku více než polovinu léků. Po předložení Karty výhod Dr. Max vám ve všech kamenných lékárnách Dr. Max v ČR vydají vybrané léky (na lékařský předpis) bez doplatku tzn. poskytována sleva je ve výši až 100 % z doplatku (obchodník si neuplatní jeho maximální obchodní marži).

Podrobnější ceník doplatků s Kartou výhod je zde.

dr max karta vyhod leky bez doplatku perfect cards opava

Dr. Max Karta výhod | Individuální slevové kupony

Několikrát ročně jako člen věrnostního programu Dr. Max, obdržíte sadu speciálních slevových kuponů, které jsou vybrány přesně podle toho, co často nakupujete. Získáte tedy kupony, které skutečně využijete.

Slevové kupony vám z Dr. Max zašlou buď v tištěné podobě poštou nebo v té digitální e-mailem a nebo je najdete ve svém osobním účtu klientského programu. Slevové kupony můžete používat po dobu jejich platnosti stále dokola.

dr max karta vyhod slevove kupony perfect cards opava

Při předložení kuponu se nezapomeňte prokázat svou Kartou výhod Dr. Max.

Kupony můžete využít v kterékoli lékárně Dr. Max, nelze je však uplatnit na e-shopu www.drmax.cz.

Dr. Max Karta výhod | On-line lékařská konzultace 2x ročně zdarma

S Kartou výhod máte 2x ročně online konzultaci zdarma. Tým lékařů všech specializací je připraven odpovídat na všechny vaše zdravotní dotazy. Budete tak mít k dispozici další odborný názor na váš zdravotní stav nebo vysvětlení vaší zdravotní zprávy. V případě potřeby vás objednají také na osobní lékařskou konzultaci.

dr max karta vyhod lekarska konzultace perfect cards opava

Jak to funguje?

  1. Po kliku zde položíte svůj dotaz. Pro využití služby musíte být přihlášeni.
  2. Váš dotaz zodpoví praktický lékař a jeho odpověď očekávejte v rámci 6 hodin. Lékaři jsou k dispozici 24 hodin, 7 dní v týdnu.
  3. Pokud váš dotaz bude vyžadovat odbornější posouzení, přizve se ke konzultaci specialista. Jeho odpověď potom obdržíte do 48 hodin. Za tyto konzultace jako člen Klientského programu Dr. Max nic neplatíte.

Dr. Max Karta výhod | Doprava zdarma nad 250 Kč

Jak člen věrnostního programu a držitel Karty výhod Dr. Max máte nárok při objednávce v eshopu www.drmax.cz na dopravu zdarma a to už při objednávce v hodnotě nad

dr max karta vyhod doprava zdarma perfect cards opava

Dr. Max Karta výhod | Registrace

  • Pokud si přejete plastovou věrnostní kartu Dr. Max, tak zajděte do nejbližší prodejny Dr. Max a tam vám ji po vyplnění registračního formuláře vydají.
  • V případě digitální karty tzn. karty, která se zobrazí pouze virtuálně přímo ve vaší mobilní aplikaci nebo ve vašem online účtu je třeba vyplnit online registrační formulář zde.
  • Jinak samotnou aplikaci Dr. Max si stáhnete zde a pokud používáte IPhone tak zde.

Dr. Max Karta výhod | Přihlášení

Přihlásit se k vaší Kartě výhod resp. k vašemu věrnostnímu účtu Dr. Max můžete na hlavní webové stránce v pravém horním rohu nebo samozřejmě také ve vaší aplikaci Dr. Max v mobilu.

dr max karta vyhod prihlaseni perfect cards opava

Dr. Max aplikace

S mobilní aplikací Dr. Max získáte okamžitý přehled o historii vašich nákupů, stavu bodů na vaší Kartě výhod a informaci o výši vašich slev.

dr max aplikace perfect cards opava
  • Nakupujete zboží Dr. Max přímo na e-shopu.
  • Rezervujete si vaše léky na předpis.
  • Máte okamžitý přístup ke slevovým kupónům.
  • Máte přehled o akcích, které jsou pro vás připravené.
  • Rychle a pohodlně vyhledáte svou nejbližší lékárnu a zjistíte si její otevírací dobu.