dm active beauty | dm karta – jak funguje, body, registrace

DM active beauty je věrnostním program, určený zákazníkům dm drogerie markt s.r.o., v rámci kterého sbíráte body, využíváte speciální akce a za nasbírané body čerpáte slevy na vaše nákupy. Na tento program je také navázána dm zákaznická karta, sloužící ke snadnější identifikaci zákazníka.

dm active beauty plastova zakaznicka karta perfect cards opava
DM active beauty karta

DM active beauty je věrnostním program, určený zákazníkům dm drogerie markt s.r.o., v rámci kterého sbíráte body, využíváte speciální akce a za nasbírané body čerpáte slevy na vaše nákupy. Na tento program je také navázána dm zákaznická karta, sloužící ke snadnější identifikaci zákazníka.

JAK funguje dm active beauty karta?

  • Za každých nasbíraných 200 bodů = sleva 50 Kč, při nasbírání 1 000 bodů získáte slevu 250 Kč.
  • Body uplatníte v prodejnách dm opakovaně během měsíce.
  • Vícenásobné body nebo extra body – každý měsíc.
  • speciální eKupony. Aktivujete si je ve svém online kontě nebo mobilní aplikaci Moje dm a následně je uplatníte v prodejnách dm nebo na online shopu. Online nákup se do sběru bodů také počítá. Propojíte si své konto na online shopu s active beauty kartou a za propojení kont získáte 200 extra bodů. K přičtení bodů dojde do 30 dnů od propojení kont.
dm active beauty karta vyhody perfect cards opava

Jak uplatnit body v dm

  • Za každých 25 Kč nákupu dostanete 1 bod (1 bod = sleva 0,25 Kč).
  • Vícenásobné body – díky speciálním aktivitám – máte možnost získat vícenásobné a extra body. Za body pak v prodejnách dm získáte slevu na nákup (min. hranice pro dosažení slevy je 200 bodů).
dm active beauty karta perfect cards opava

dm karta registrace

  • Na webové adrese www.dm.cz/registrace nebo v prodejnách dm.
  • Vyplníte registrační formulář a po automatickém vygenerování čísla karty si toto číslo opíšete a kontaktujete zákaznický servis tel. 800 100 808, po-pá 8:00 – 19:00 hod.
  • Obdržíte čárový kód, který nahlásíte při svém nákupu, než vám poštou přijde plastová karta (4–6 týdnů). Nepřicházíte tak o žádné body.
  • Pokud chcete kartu dm active beauty hned používat, registrační formulář vyplňte v prodejně dm. Jeho součástí je zákaznická karta + doplňková karta active beauty.

dm karta stav bodů

  • Do svého konta se přihlásíte prostřednictvím webové stránky www.dm.cz/registrace nebo v dm prodejně.
  • Přihlašovací údaj je buď číslo zákaznické karty, nebo e-mail a PIN.
  • Tento 4místný PIN jste si zadali při registraci do programu active beauty.
  • Číslo své active beauty karty (šestnáctimístné zákaznické číslo) naleznete na její zadní straně.

dm doplňková karta

  • Pomocí doplňkové karty můžete sbírat body na jedno rodinné konto.
  • Doplňkovou kartu si vyzvednete v jakékoliv dm prodejně při vyplňování přihlašovacího formuláře (karta je jeho součástí).
  • Doplňkovou kartu si registrujete stejně jako kartu hlavní.
  • Pokud zaregistrujete doplňkovou kartu jako první, stává se hlavní kartou k vašemu kontu.

dm karta PIN

Pokud jste zapomněli svůj PIN k dm kartě, máte 3 možnosti jak ho zjistit nebo změnit:

  1. Pokud máte v registraci uvedený email klikněte zde. Uveďte číslo své dm karty nebo vaši emailovou adresu, na kterou jste se registrovali. Během chvilky vám bude zaslán odkaz pro nový PIN.
  2. V případě, že jste při registraci do dm nezadávali svou emailovou adresu, můžete změnit svůj PIN změnit zde nebo telefonicky na dm lince 800 100 808. Ke změně PIN budete potřebovat číslo své zákaznické dm karty, které naleznete na její zadní straně (viz. obrázek níže), dále datum narození a vaše poštovní směrovací číslo.
  3. Zajděte do jakékoliv dm prodejny, kde vám se zadáním vašeho PINu pomohou (potřebujete k tomu tyto údaje – číslo zákaznické karty, CVC kód karty, datum narození, PSČ)
dm active beauty zakaznicka plastova karta cislo perfect cards opava

Kompletní videonávod ohledně PIN k dm kartě naleznete zde (youtube video).

ztráta dm karty

  • Pokud dm kartu ztratíte, můžete si objednat kartu náhradní, online, nebo telefonicky (po-pá 10:00-16:00 na tel. čísle 800 100 808).
  • Náhradní karta s novým číslem vám bude doručena v rámci 4-6 týdnů a automaticky se přiřadí k vašemu zákaznickému kontu. Veškeré nasbírané body zůstanou na vašem kontě zachovány.

sloučení více active beauty kont do jednoho

Jestliže máte založených více zákaznických kont, můžete si je sloučit do jednoho. Toto lze provést pouze telefonicky (po-pá 10:00-16:00 hod. na tel. čísle: 800 100 808 nebo přes online formulář.

dm active beauty registrace perfect cards opava

Plastové karty jako dm active beauty karta také vyrábíme a dodáváme. Vyrobíme vám podobnou zákaznickou kartu s vašim potiskem, obraťte se na nás.

aplikace moje dm

  • Jednoduché nakupování na mobilu.
  • Možnost označení oblíbených produktů pro příští nákup.
  • Přehled všech kupónů, pomocí QR kódu je lze uplatnit také v prodejnách dm.
  • Praktická funkce skenování produktů.
  • Digitální nákupní seznam, který využijete v prodejně při svém nákupu.
  • Ověření dostupnosti zboží ve vaší prodejně.
  • Personalizované tipy na produkty.

Pokud byste si s používáním aplikace Moje dm nevěděli rady zde je videonávod Jak používat aplikaci Moje dm (YouTube video)

mobilni aplikace moje dm active beauty perfect cards opava
aplikace Moje dm

DM DROGERIE

DM drogerie vnímá člověka a jeho jedinečnosti jako svůj hlavní zájem, ať už jde o zákazníka anebo spolupracovníka. Svým obsáhlým sortimentem nejvyšší kvality, kompetentním a přátelským přístupem zaměstnanců a svou snadnou dostupností dokazuje, že se dm skutečně řídí svou filozofií. Se svými partnery staví na dlouhodobé, spolehlivé a férové spolupráci, aby pro ně bylo zřejmé, že dm drogerie chce být partnerem, se kterým můžete uskutečňovat své cíle.

dm drogerie prodejna perfect cards opava
dm prodejna

DM eshop

Nakupování v dm online shopu je snadné a pohodlné. Navíc některé druhy zboží jsou dostupné pouze zde a neseženete je tedy v žádné dm prodejně. Otevřený je 24/7 a přístup do něj z jakéhokoliv zařízení a z pohodlí vašeho domova nebo odkudkoliv, kde se připojíte k internetu. Objednávku si můžete nechat doručit domů nebo do práce kdekoliv v ČR nebo do jakékoliv dm prodejny.

CO VŠECHNO NAJDETE V DM online shopu?

  1. dekorativní kosmetiku
  2. produkty pro péči o pokožku
  3. vlasovou kosmetiku
  4. výrobky pro péči o zdraví
  5. zdravou výživu
  6. prostředky pro úklid domácnosti
  7. sortiment pro péči o dítě
  8. chovatelské potřeby

DM LETÁK

Akční dm leták platí vždy po dobu 7 dnů nebo do vyprodání zásob.

Aktuální akční dm leták naleznete zde.

dm akcni letak perfect cards opava
dm leták – ukázka

DM OTEVÍRACÍ DOBA

Aktuální otevírací doby jednotlivých dm prodejen jsou uvedeny zde.

Hotelové karty – jak fungují?

Téměř všechny hotely používají klíčové karty jako součást svého celkového systému řízení pro hosty. Je to proto, že hotelové klíčové karty mohou hosté snáze nosit a jsou levnější než řezání mnoha klíčů od pokoje. Umožňují také hotelům provozovat bezpečnější, efektivnější a modernější způsob. I když váš hotel může k provozu používat klíčové karty, možná nevíte, jak fungují.

Čtěte více »